Valborg!

det va sjukkkt kul!
var inte ute så läng men va ute med Maggi, Meriam och tre ledare från gården, Ankan, Maria och Helena, vi gick till varberga när dom tända brasa där, sen till Hjärsta, ingeee kul! -.-
sen så åkte vi till Mc och åt, mmuumms, sen till stan och vänta tills dom tände där, sen så tröttna vi och då åkte vi runt på HELA stan och jag driver inte, DET VA HELA STAN! och tuta och dunka hög musik vi hade nåra med oss det va sååååå niceeee!!!!


peace!


I'll give you a taste

japps kolla hääär!
ni får ett litet smakprov!
på angelicas blogg finns bilder
och jag ska göra ett långt videoklipp, men ska få mera klipp först!


lägga ner

sluta med bloggen och bdb?
jag har lite beslutsångest nu känner jag, jag kan inte bestämma mig
Hjälp mig, snälla?!

the last bounce!

DET VA SÅÅÅÅ GRYYYYYYYMT!!!
synd att en va skadad men så gryma är dom, jag älskart!
jag ska fixa i hop lite videos, så ni får vänta lite på bilder och sånt!

23/4-2010 I will remember it! 
   tack för kvällen Rebecca, Maggi och Angelica, och tack gården för hela resan!


peace!


break

jag tror jag ska ta ett break från bloggandet för bara 1 eller 2 veckor jag är så trött och jag har mycket att tänka på.. så det får bli så nu...

plus att jag funderar på om jag ska byta skola och flytta till pappa


peace!

No more airplans in the sky for a while

Efterskolan stan med Wille, Oskar och Angelica sen så wille hem och vi andra till gården efter oskar hade ätit, vi spela lite bandy och biljard och sånt.. nicenice... sen hem iallafall på kvällen då jag hörde om
Vulkanutbrottet på Island som folk kanske känner till, det är så att det har varit ett vulkanutbrott i en vulkan på Island så nu är nästan alla flyg inställda i Europa, för röken som blir är farlig och slår ut motorer och sånt, så dom vågar inte köra med flyg, så det har väl skapat en annings kaos!!
btw,
en av dom sötaste killarna jag sett på länge satt på bussen hem och jag kunde inte sluta le efter det! omg han va underbart söt, jag har ingen anning om vem han är, men enormt söt!

imorgon blir det angelica igen, och kanske picknick om det är fint väder?


peace!!


.

just nu beter sig alla som dom har blivit störda, vafan har hänt med folk?! jag har tröttnat ut totalt på folk som säger att man sagt eller gjort saker som man inte har gjort och aldrig skulle göra, och sen blir dom dryga så man håller på att dö..
på allvar nu, lägg ner.. kommer ni nånstans genom att hålla på...
allvar, vilka fittor..
fuck you, you hoe I don't want you back .


nu måste jag fixa

kameran!!!har den faktiskt men har en film från kvällen med angelica, oskar och marcus som jag måste fixa!
 
menmen nog om det, dagen spenderades med Jenny, sen drog vi till gården och hon fick se hur vi hade det där! hahhaha... maggi kom också, najs,
jakob hade fått sin Iphone så vi satt och lekte lite med den när Jenny hade dragit, haha sommarresan kommer bli kuuuuuuuuuuuuuuung! gud jag längtar!
men imorgon kommer lite användbara inlägg eller vad man nu kan kalla dom, jag ska typ vara hemma och ha det nice

ingen mer dans för min del, Eden flyttar och dom har inte fixat någon annan :(:(:(:(:(

cyklat runt, runt....

en av dom värsta cykeldagarna i mitt liv!! har cyklat överallt, först till skolan, och det va så niiice väder!! me love it!!! så vi hade en lektion ute, och idrotten va riktigt rolig, vi garva så himla mycket, och jag och Adrian va kungar på att dansa... hahha... sen iallafall så cyklade vi till angelica efter skolan, och vi skulle äta när vi kom fram och då har man cyklat vid mc i rosta och dom som har varit där vet att det är två "kullar" typ, dom är enormt jobbiga! så först en gång över dom, sen ville vi ha ketchup till korv med bröd lixom, och då fick vi cykla till Willys, så över "kullarna" igen, och sen tillbaka efter det... sen så efter vi ätit så orkade vi inte vara hemma så då cyklade vi till Ica och solade, mm nice... så över kullarna igen och tillbaka dit vi börja typ, hahha.... sen så cyklade vi till Seidi haha, fan va garv det blev, sen därifrån till gården senare, och sen dans!! och dansen är som vanligt kul och det lät mycket i ryggen nu när man inte tränat på ett tag, men snart är vi igång med riktig träning, ska träna mer gym med pappa och lite så. sen cyklade jag hem igen, och duschade och åt. nice att vara hemma måste jag säga och nu ska man sätta på nåt bra program och mysa lite, max hade köpt chips och grejs, mm måndagsmys:$

imorgon träffa jenny gunnarsson my love!

peace!!


my weekend!

jag har inte bloggat nåt, jag vet! men nu är det så att jag har varit lite upptagen känner jag!
i fredags så stanna jag efter skolan och va med angelica, marcus och oskar på gården och lite så..
sen så sov jag hos angelica för jag orkade inte åka hem. vi kolla lite filmer och så på kvällen vi somna tidigt må jag säga! men sen på lördagen så va vi hos angelica nästan hela dagen till 5 eller nåt, och då gick vi ner i källaren och hämta lite filmer och så drog vi till oskar där marcus och wille va också, wille va frisk och brun :/ vill ocksååå!!!!!!
vi drog hem vid halv 9 vi drog förbi mellringehallen eftersom det va örebrocupen men alla höll på att dra därifrån så vi stanna aldrig, så vi fortsatte hem till mig, vi åt, kolla film och åt cheesballs och drack cola! mmuummmss!!! sen så va vi så duktiga att vi somna vid 6 imorse! opppss!
sen idag så väckte pappa oss genom att ringa! najs... så vid halv 4 så åkte vi till oset och man va ju bara tvungen att älska vädret för sjutton!!!!! det va mys med lite bakadpotatis på Bells efteråt!
angelica tog mycket bilder, väntar på att vi ska ha tid att skicka... busy girls! 
 Imorgon Måndag; så är det dans så kommer inlägg efter dansen!


peace♥

at angelicaZzzZZ

hej där, sitter hos angelica
så jag skriver om allt imorgon hemma så blir allt bra.. mm det blire
jag kan säga att eftermiddagen blev FLUM FLUM FLUM FLUM!!


peace!

redan torsdag!

Emma likes it!!! det är redan torsdag, det menas att det är fredag i morgon, OMG LOVE IT!!!!
kanske träffa pappa imorgon.. om inte något annat händer
idag var jag med angelica och vi hade fööör kulit, sen så drog vi till gården och hade lite små damp och Ankan bakade Scones..MM mummsss! det va underbart.. vid 20.00 drog angelica hem skulle färga håret, bra däär flicka lilla!!! jag borde också snart, lite blondare till sommaren och brunett till vintern igen, för ni vet väl att jag är Blond egentligen?! vid 20.30 drog jag och det har regnat hela dagen så messade mamma och bad henne möta mig, och min underbara mamma gjorde det !!


People, Music is the best thing in this damn world, I promise you that !!
don't forget check out the music part of this blog!

peace

baby don't hurt me

kollar håkans bar nu, sen ska jag väl sova, så jag orkar till skolan imorgon..
imorgon ska jag vara med angelica hjärnan, haha, hennes nya smeknamn Hjärnan eller Brainstorm.



peace


bounce!

nu är det nästan helt säkert att jag åker med på Bounce sista konsert!
bounce; kanske sveriges absolut bästa dansgrupp, som tyvärr ska splittras, så nu är sista konserten!
jag åker nog dit med varberga gården tillsammans med maggi, angelica och rebecca och kanske några mer, plus att andra gårdar i Örebro ska med! så Stockholm 23 april !!!

new stuff!

Mamma och jag åkte till stan efter skolan och shoppa, så nu är emma glad!





valde mellan denna och en jacka från "monki" men tror det här blev bättre, kanske köper den andra senare!
ps. den vita fläcken på sista bilden är kameran!

skinnjacka, skinn"nånting"(inne på kompassen i örebro) 1000:-
jeansleggings, cubus, 299:-
randig tröja, cubus, 299:-
kofta, gina tricot, 100 konor, (slut rean)

the day with people

träffade maggi, vi åkte till stan tog en runda där satte oss på mc, dit kommer Jenny och Rebecca, sötaste flickorna! vi köpte 6 cheesburgare, VI VA HUNGRIGA!!! vi var så mogna på mc, hahah,..alla kolla:$   sen så tog vi mer rundor på stan och Jenny shoppa loss, as billigt på GINA!! ska dit imorgon med mamma, wihu, eftersom jag nu har lite pengar, hahaha, bra emma!! *applåder*!! men dagen va grymt kul med galna tjejor,
guldvärda flickor!!♥


this day started out like any other

I min Ipod; Underbart söta Jesse McCartney!!

why don't you kiss her?


the best the of my life (soundtrack Cinderella Story, SEE IT!!! )


kollar andra låtar också!!
och kolla på han!!



peace

update

nu; fix
sen; jag och maggi ska göra stan osäker!

peace


Trying to make a move just to stay in the game

I'm just tryin, it's your game we're playing, and maybe I can't keep up with the rules then I make my own, and then it's my game again, maybe you should try be there, in the game, I am playing, but serious you are more to me now, then you know, maybe should I tell you that my heart is stolen..

this is a gr8 song, it's not the text!, me love Taio Cruz

FILM TIME!

Kollat Sagen om Ringen som jag redan sett ett par gånger, men jag gillar den grovt faktiskt, och Frodo är såå söt!!!!
man är nästan lite borta om man inte sett dom, nu har jag sett ettan igen, har tvåan och trean att se också, någon annan dag!!
men den är värd att se!!
kollar bara, Frodo, underbart söt, och hans ögon, gahh, man druknar!!

love it!


peace!

the day!

tog bussen till Jenny bästa! så satt vi inne ett tag och vi åt och sen åt vi tårta också, mummms! sen gick vi till coop och skulle köpa lite godis, tjockisar, påvägen mötte vi Andrew och jenny var såklart tvungen att retas lite, han var på väg till träningen, så när vi varit på coop gick vi och kolla på deras träning, haha, gulligt folk detdär! men sen gick vi hem till jenny igen och jag fick reda på att jag va tvungen att dra pga dom dåliga bussarna!!!! klockan kvart över 8 gick bussen, så fick ta den och vänta på stan till 21.25, eftersom det inte är samtrafik! så jag satt och frös på stan i 40 minuter!!! fatta om jag va arg när jag kom till ica där mamma va!! men sen kom jag hem iallafall! sköönt!
så nu har man bestämt att man ska träffa maggi imorgon, eftersom vi är lediga även då! vi ska dra till stan och bara hänga i thinkt.. har saknat henne faktiskt!!

maggi är söt, som vanligt!


snart jenny!

ska ta bussen till jenny typ kvart över 2, det är värdelöset den bussen tar 10minuter upp till stan sen ska jag vänta 20minuter på den andra bussen, JAG SAKNAR SAMTRAFIKEN!!

men iallafall snart drar jag, har lite kvar att fixa bara, sen så, det fanns tydligen mycket fika kvar sen igår så jenny sa att vi skulle fika myckee!!! hahah.. inte för att det riktigt behövs men ändå :$...
ska bli mys och träffa jenny igen, det va ju ett tag sen, ca 1 vecka, hahhaha..
 det va väl allt jag skulle skriva, vet inte riktigt vad som händer idag/senare ikväll.


peace


en månad!

om ni vill veta så är det en månad tills jag fyller!
jag har mycket saker som jag vill ha, snart kommer min lista i bilder, när jag orkar fixa bilder, hahha, kanske ska börja lite nu, för snart is it my b-day! yeyyy!!

music geek!

om ni inte visste, så ja jag är musik geek, jag älskar musik, utan musik skulle jag inte klara mig!
tänk om musik inte fanns, va tråkigt liv! nu ska jag fortsätta dunka musik och snacka med kompisar!


              nu tänker alla; gud vilket intressant inlägg, mm...

hahhaha erkänn bara!

peace

Joshua Radin



I'd rather be with you!

diggar faktskt låten, en gammal låt med han är Only You värd att lyssna på också!

hitta bild!

FARBROR!
 
nu måste ni ta och erkänna att det är snyggt.hahha!!

GRATTIS JENNY GUNNARSSON!♥

GRATTIS JENNY PÅ FJORTISDAGEN♥
4april-2010, du fyller fjortis idag älsklingen, jag har känt dig i tio år och du är en av dom vackraste som finns!♥ jag ♥ dig gumman, du betyder jätte mycket för mig, jag finns alltid för dig,
och imorgon ses vi och då är det en månad tills jag fyller! wihuuu!!!!!
GRATTIS GUMMAN, JAG ÄLSKAR DIG♥


få bilder från dagen!



dom ni får nu, ska se om angelica kan skicka mera, tog söta vårbilder med systemkameran!

GOOD DAY

cyklade för första gången i år, till mellringe och träffade Angelica, Oskar, Marcus och bruna wille, lyxunge jag vill också åka utomlands!!!! dagen va i allafall bra, och jag har haft kameran och tagit lite bilder, vi va på skolan och spelade basket och hade fett mys där, sen så drog vi till ica och satt utanför ett tag, sen drog vi till marcus pappa och där hitta man roliga saker, en peruk! gud va kul, fast håret hade börja lossna, men ändå. helt svart, såg ut som en häxa, fast längden på det håret, ME LOVE! det va under naveln och lite till ! sen drog oskar hem vid hakv 8 och då drog vi till wille vid 8 och satt där i en timme och käka popcorn och drack cola! me love that too! vid 9 tog jag och angelica våra cyklar och drog hem till oss, sen ringde jag jenny påvägen men hon åt så pratar med henne på msn istället, så jag ringde angelica, och hon såg typ två snygga killar och hon sa vad dom hade på sig så dom vände sig om och kolla..hahhhahaa... smart tjej hon den dära är!

nu ska jag hämta kameran så KANSKE det kommer lite bilder!

The sun is on the right spot

jaop it is, nu behövs bara riktigt värme så har vi sommaren! så det är väl inte så svårt, eller?!
aja, idag ska man ut iallafall och vara ute i det söta vädret med Angelica, Oskar, Marcus och Wille som kommit hem från Canariöarna, tror jag det va.. men det ska bli mys, sen får vi se om jag stannar hos angelica inatt, eller om jag kommer hem med blogginlägg, kan vara så att jag tar datan med mig! nu måste jag ladda kameran också kom jag på! sen får vi väl hur det blir imorgon. nu funderar jag på att dra och fixa mig så man kommer ut snart!

peace

söt mössa!

fick en underbart söt mössa av mormor, den är näst intill självlysande! den är riktigt skön!
tack mormor! hoppas du snart mår bättre!


syns inte hur grön den är på bilderna men vänta bara! hahaa

peace

Italienska!

ja, jag ska föröka lära mig lite
hittils kan jag
   - narciso - självkär
   -lo sono il migliore - jag är bäst
  
-tu sei il migliore
-   du är bäst
   
- porpura -
lila (färgen)

tänkte lära mig lite fina ord och fraser, kommer väl uppdateras om detta!

ciao bella :)

kvällens kalas outfit!



I♥ny tröja, USA, kommer inte ihåg pris
midjekjolen, wear it -199:- om jag inte har fel, finns i tidigare inlägg
max bläckkofta ! jag älskar den!


not done

har inte fixat klart än... vad ska man ha för kläder?!?!?!?!
samma problem varje dag, gaaaaah.. så nu ska jag leta genom hela garderoben för att hitta nåt, kanske midjekjol och nån tröja.. i think i have something :(

Fix

Nu mår magen bättre, och jag ska väl duscha och sånt innan vi drar, sen måste jag komma i håg skjorta till max!
nu ska jag in i duschen, inlägg kommer ikväll.

have a gr8 day

             mylovetoyou

Påskafton!

Påskafton, vaknade, - ETT PÅSKÄGG!
jag vaknade även med magont, som fortfarande inte har gått över, hoppas det blir bra för vid 16 ska vi till kusinern, eftersom att Filip blir 16bast - GRATTIS! så vi får väl se hur det blir senare ikväll, vart vi tar vägen och så, om vi är kvar hos Filip eller åker till Norrbyås, eller helt enkelt bara är hemma.
 happy birthday!

Magnus Weideskog!

JAG ÄLSKAR KILLEN ♥!
låtarna går på replay, han har en grym röst, och hans låtar är så kungliga! jag älskar't !!
han är nästan den ända jag lyssnar på nu, synd bara att han inte har så många låtar så måste blanda in lite annat ibland... så snart hoppas vi på att det kommer massa nytt från en kung!
LYSSNA PÅ KILLEN, SOOO WORTH IT!!!

Stallet!

tMamma tvinga med mig till stallet i morse, och gud jag kom på att jag inte har ridit på ett år, och jag har inte sett henne på snart ett halvår! så fick ju passa på att fota nu då. jag kom dit och upptäckte att jag saknat stallet lite, att bara sitta där och ha det mys, och dom små, som inte är så små längre är sjukt sociala!

min älskling!

Mira

hon har varit saknad älsklingen

tog väl en hundra bilder orkar inte ladda upp mera !


sunny day

Det va soligt idag när jag åkte till stan, jag blev för glad! träffade Rebecca och Jenny på stan, OMG dom nya bussarna för sega...jag är inte glad på dom alltså, det har blivit sämst! så vi gick runt lite, alltså killarna som jobbar på McDonalds är för läskiga, dom bara kommer där och skräms! dom kollar vid toan, och dom slänger ut oss 24! skulle till Angelica och hämta lite saker som jag glömde, men hon va inte hemma när dom andra drog så jag åkte till Gården och hade det soft där, va ensam ett tag sen kom folket! kollade på film från Fear factor, för kul, men så äckligt, en stor applåd till er som ställde upp på allt det där äckliga!
mamma hade köpt lite påsk godis, så nu ska vi käkaaaa

peace


now!

fixa sig, dra upp på stan och träffa Rebecca Gulenay!!!

Glöm inte!

att kolla bloggarna jag har länkat!
alla är för great, så Check it out!

Glömde en sak!

Kom på att jag glömde skriva en sak om igår!
vi va ju på gården och då hade vi "mini fotbollsturnering" kommer inte ihåg va det heter,
men iallafall, vi skulle vara två i varje lag, och jag va med Jakob, och vi är ju kungar, vi vann hela skiten!
och fick en Pepsi och en God välsmaklig Nachotallrik! Jakob är kung på att göra dessa!
så klockrent, och emma leijon, jag och jakob slår dig och tony i allt!

peace


aprilapril din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

jadu, klockan är bara 00.02 den första april när jag blir lurad första gången
Neshe, jag måste sluta tro på dig nu, haha,
  - huset brinner och jag sitter ute med laptopen
jag vet jag kanske inte borde gå på det, men jag är trött, skyll på det, ja det gör jag!
hahhaha
intressant inlägg! I KNOW :D

                   aprilskämten är igång, för full rulle :D

RSS 2.0