varberg i text

lördagen; dagen vi kom dit, vi snacka mycket, och bara packa upp när vi kom dit vid tre, snacka, bestämde hur vi skulle sova, jo det gick ju bra efter liiite krångel bara! jag och angelica skulle sova i ett rum med dubbelsäng, emma, seidi & ankido ute i en bäddsoffa och på madrass, och paul och marten i det andra rummet, MEN, emma och dom bytte med paul och marten, så paul och marten fick bäddsoffan, då var allt bra, trodde vi, det sluta med att Paul och Marten sov i mitt och angelicas rum, med oss!
det va mys det med må jag säga!
innan vi gick och la oss gick vi till havet, typ 50 meter från huset och emma och ankido bada, vi andra fota och hade det mys på klipporna!

söndagen; andra dagen, iväg till ullared, shoppa lite smått, får fixa bilder sen!!! sen åkte vi i väg på fisketur, jojodu, det va intressant, vi fick lite fisk i allafall, jakob lyckades få en hel del!
det va inget mer speciellt den dagen, vad jag kommer ihåg..
varje kväll berätta hanna spökhistorier också, marten blev lite rädd så han och angelica bytte säng, den natten!

måndagen; LISEBERG :D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!
vid ett åkte vi till liseberg, så innan det va vi bara vid huset och sola, och hade mys, sen så kom vi hem från liseberg vid 23.30 typ, då fixa vi oss lite, sen sov vi, efter att ha snackat en massa!

tisdagen; åkte till universum vid 14, så vi var hemma på förmiddagen och åt tacos och grejer, sen efter universum så åt vi middag på avenyn i göteborg, sen åkte vi ett paris hjul som stod mitt i stan sen så gick vi och fika, och på kvällen när vi kom tillbaka till huset så fick vi packa väskor och greja,och det sluta med lite kuddkrig och lite krig med täcken och saker! hahahhaha, även denna kväll slutade med att jag, angelica, marten och paul sov i vårat rum, men det va för kul, fast vi hörde lite skumma saker...

onsdagen; sista dagen! :(
upp och bära ut väskorna, städa och sätta sig i bilen, redo för att åka hem, vi sov i bussen och åt på mc på vägen hem, vi var inte lite glada över att komma tillbaka till varberga, gud va saknat allt var!!!!!



bilder kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

kommentera gärna! kram emma:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback